Κατασκευαστές

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η τηλεφωνική μας γραμμή τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη απο 9 π.μ - 9 μ.μ

Τηλέφωνο:+30 210 577 1635

Επικοινωνήστε με τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης

Ενημερωτικό δελτίο

Αποστολή & Επιστροφές

Τρόποι αποστολής προϊόντων.

Εντός Ελλάδος, λαμβάνετε την παραγγελία σας με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), μέσα στις 2 επόμενες εργάσιμες ημέρες, εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο στην αποθήκη μας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα επικοινωνήσει μαζί σας το τμήμα πωλήσεων sales@ksystems.gr για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα και τον χρόνο αποστολής.
Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται στη διεύθυνση που μας έχετε ζητήσει εσείς κατά την παραγγελία σας.

  • Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εργάσιμες μέρες, συνήθως μεταξύ 10:00πμ - 16:00μμ, αφού προηγουμένως έχει επικοινωνήσει η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών μαζί σας για να καθοριστεί η ώρα της παράδοσης.
  • Μπορείτε, επίσης, να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την έδρα μας, Εγνατίας 99 Περιστέρι, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Οι αποστολές των δεμάτων πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με μεταφορική εταιρεία της δικής του επιλογής, θα πρέπει να έχει προηγουμένως ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα sales@ksystems.gr. Να αναφέρουμε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύουν οι χαμηλές χρεώσεις που έχουμε εξασφαλίσει για τις αποστολές μας μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (courier).

Τιμολόγια

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο για την αγορά σας και όχι απόδειξη λιανικής πώλησης, παρακαλούμε στείλτε μας τα πλήρη στοιχεία στο e-mail:sales@ksystems.gr, όπου πρέπει να συμπεριλάβετε και τον αριθμό παραγγελίας σας.

Όροι Επιστροφής

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 10 ημέρων από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Διαδικασία επιστροφής

Αν βρίσκεστε κοντά μας: Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μας το παραδώσετε και εφόσον ελεγχθεί από τον αρμόδιο υπάλληλο μας θα γίνει πίστωση του προϊόντος ή επιστροφή του ποσού που είχατε δώσει κατά την αγορά.

Αν έχετε παραλάβει μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών: Σε αυτή την περίπτωση συσκευάζετε το προϊόν κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε η μεταφορά του να είναι ασφαλής για το προϊόν  Τοποθετείτε τη φόρμα επιστροφής προϊόντος (που θα μας ζητήσετε να σας αποστείλουμε με fax ή e-mail), συμπληρώνοντας την με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Τέλος επιστρέφετε το προϊόν μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που θέλετε. Να σημειωθεί ότι τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.
Εφόσον το προϊόν κριθεί κατάλληλο για επιστροφή τότε η χρηματική διαφορά μεταξύ του πελάτη και της www.Ksystems.gr θα λυθεί με τον τρόπο που θέλετε εσείς και θα έχετε δηλώσει στη φόρμα επιστροφής προϊόντος.